Met twee vrouwen webcamsex hebben

2 voor de prijs van 1

Waarom voor 1 vrouw gaan als je er voor hetzelfde geld twee kunt hebben? Dit was mijn gedachte toen ik de twee lekkere dames voor hun webcam zag zitten. Hun webcamprofiel foto zag er goed uit, waardoor ik benieuwd was geworden naar de rest. De andere foto’s zagen er minstens net zo goed uit en de tekst over de twee dames was zeer interessant. Het was dus duidelijk tijd dat ik eens kennis ging maken met de dames.

Al eens met een dominante vrouw camsex gehad?

Bij het binnen gaan van de chatbox bleek ik niet de enige in de chat te zijn. De dames verwelkomde me vriendelijk terwijl ze elkaar lichaam streelde. Ze gaven een zeer lekkere erotische show weg waarbij ze ieder plekje van elkaars lichaam bezochten met hun vingers en hun warme lippen. Ondertussen hadden meerdere bezoekers dit door, de chatroom van de dames was namelijk nog voller geworden. Het leek wel of dit de populairste chatroom was van de website, waardoor mijn gedachte was dat het waarschijnlijk niet meer zo lang zou duren tot dat iemand de dames privé zou nemen in een chat.

sexy vrouwen

Privé chat met twee dames

Dit liet ik me niet weer gebeuren, net als ik opgewarmd ben door een webcammodel, dat een ander er snel mee vandoor gaat in een privé chat. Snel kaapte dik de dames weg voor de andere bezoekers. Nu had ik de twee lekkertjes helemaal voor mij alleen! Ze hadden meteen de volle aandacht op mij en vroegen of ik ook een webcam had. Deze heb ik uiteraard en snel ging deze ook aan. Ze waren benieuwd of ik al hard was geworden van hun showtje. Dit beaamde ik en liet ik direct aan ze zien.

De dames vonden het geil dat ik zo hard was geworden van hun showtje. Ze lieten weten dat het nog maar een licht erotische show was en dat ze nu een stuk verder gingen. Ik vind het ongelofelijk geil als twee vrouwen elkaar beffen, dus liet ik dit aan de dames weten. Ik had geluk, ze vonden dit zelf ook erg lekker, waarop ze in standje 69 gingen liggen en elkaars poesjes begonnen te likken.

De twee gingen geil met elkaar door terwijl ik ondertussen met mezelf bezig was. Ineens stopte de blonde dame met likken en zij tegen me dat ze tegelijk met mij zou willen spuiten. Het bleek dat ze spuitend klaar kon komen. Terwijl haar vriendin een vinger in haar kontje en twee vingers in haar kutje stopte en begon te vingeren. Wreef ze zelf over haar klitje heen. Ik begon me sneller af te trekken, maar ze was me toch voor. Ze begon heftig te spuiten terwijl ze hevig kreunde, dit was voor mij net de druppel die de emmer deed overlopen, waarop ik mijn volle lading er in schokken uit spoot.

De dames keken vet geil hoe ik net voor hun klaarkwam, ze daagde mij uit voor de volgende keer, om wel tegelijk te komen. Dit aanbod nam ik uiteraard graag aan, een webcamchat met zulke lekkere bi-meiden, laat ik niet aan me voorbijgaan.