Spannende webcam chat met een dominante vrouw

Mijn ervaring

Chatten met mooie vrouwen voor de webcam doe ik al jaren. Hierdoor heb ik al met vele dames een spannende webcam chat gehad. Met sommige vrouwen was de chat zo geil dat ik het niet kon laten om telkens bij haar terug te keren. Zo is het voorgekomen dat ik voor bijna een jaar lang enkel bij 1 vrouw in de chat ben geweest. Ze was fantastisch! Op een gegeven ogenblik is het zelfs tot echte seks gekomen, waarbij we met regelmaat met elkaar afspraken.

 

Dit was erg leuk voor een tijdje, maar na loop der tijd ging de spanning ervan af. Hierdoor viel mijn oog al vlot weer op een andere dame. Bijna iedere webcam dame heeft wel iets geils in mijn ogen. Doordat ik een sexchat heb gehad met vele verschillende vrouwen, weet ik eigenlijk vaak al wat ik zo een beetje kan verwachten. Natuurlijk geeft eenieder haar eigen draai eraan en zijn er toch nog een aantal die me een beetje verrassen. Maar het gevoel zoals de eerste keren sexcammen is het helaas nooit teruggekomen.

dominante vrouw

Ze had mij overgehaald om een 1 op 1 chat te starten

Tot de bewuste middag toen ik op deze webcamsite Jolanda tegenkwam. Op haar profielfoto zag ze er spannende uit. Een strak lichaam, mooie blonde haren met een krul erin en kinky lingerie. Door haar profiel verder te bestuderen bleek het een hitsige vrouw die graag zelf de touwtjes in haar handen houdt. Haar profiel tekst en foto’s hadden mij overgehaald om een 1 op 1 chat met haar te starten. Maar helaas ging ze net offline! Dat was een dikke teleurstelling, vooral omdat ik mijn zinnen al op haar had gezet.

 

Verder zoeken met de vrouwen die nog online waren. Na een kwartiertje zoeken had ik nog geen nieuwe spannende dame gevonden. Wel een aantal lekkertjes, maar daar had ik al regelmatig mee gechat. Terwijl ik nog aan het zoeken was, kreeg ik echter een melding. Het was een melding dat Jolanda weer online was. Nog geen tien seconden later zat ik in haar chatbox!

Ik wist niet wat me overkwam

In het echt voor de webcam was ze nog lekkerder dan op de foto’s. Ik begon haar te vragen naar algemene dingen, zodat ik haar beter kon leren kennen. Alleen bleek dit niet het gene te wezen waar Jolanda op zat te wachten. Ze liet mij weten dat ik stil moest zijn en dat zij zin had in een geile chat en geen gezeur eromheen. Tevens liet ze mij weten dat ik uit de kleren moest. Dit had ik nog nooit meegemaakt! Het viel me op dat ik er behoorlijk geil van werd. Nog nooit heb ik het idee gehad dat ik op dominante vrouwen zou vallen, maar dit was dus duidelijk wel het geval.

 

De chat was zo spannend dat ik niet wist wat me overkwam, dit terwijl ik met honderden vrouwen een seks chat heb gehad. Tegenwoordig weet ik dan ook precies wanneer Jolanda online is, zodat ik telkens diezelfde spanning heb als toen ik voor het eerst webcamsex had.